Installatie van vloerverwarming in Nijmegen

Wilt u uw verwarming vervangen? Denk dan eens aan het plaatsen van vloerverwarming. Informeer voor de mogelijkheden bij uw specialist in Nijmegen. De vakman heeft jarenlange ervaring met het aanleggen van diverse verwarmingssystemen. Wilt u niet langer last hebben van koude voeten in de winter of onnodig warmteverlies tegengaan in uw woning? Dan kan vloerverwarming uitkomst bieden.

Ons bedrijf biedt diensten voor het aanleggen van elke vorm van verwarming. In Nijmegen of omstreken komen we graag een keer bij u langs om te kijken of uw vloer geschikt is voor het aanleggen van vloerverwarming. Wij verzorgen alles op het gebied van installatie van verwarming. Of het nu gaat om het plaatsen van een compleet systeem, of het vervangen van de pomp van uw vloerverwarming.

De vele voordelen van vloerverwarming

Kiezen voor vloerverwarming in uw woning kent vele voordelen. U heeft niet langer last van een wisselende afgifte van warmte in huis, wat zorgt voor een verhoging van uw wooncomfort. Er gaat bovendien minder energie verloren, waardoor u financieel voordeel heeft door lagere stookkosten. Met de komst van vloerverwarming worden radiatoren  bovendien overbodig. Hierdoor heeft u langs alle wanden meer ruimte.

Bent u benieuwd naar de kosten om vloerverwarming aan te leggen? Neem dan contact op met één van onze verwarmingsexperts in Nijmegen en vraag eventueel direct een scherpe, vrijblijvende offerte aan. We informeren u graag over de verschillende mogelijkheden en de werkzaamheden die er bij komen kijken.

Onderhoud en reparatie van uw vloerverwarming

Naast voor het installeren van vloerverwarming in Nijmegen kunt u bij De vakman aankloppen voor allerlei andere werkzaamheden. Zo kunnen wij regelmatig onderhoud aan uw vloerverwarming uitvoeren. Uw installatie dient zo nu en dan bijvoorbeeld doorgespoeld of ontlucht te worden. Onderhoud zorgt ervoor dat de installatie weer naar behoren werkt en u het gewenste rendement haalt. Bij een onderhoudsbeurt komen ook eventuele gebreken aan het licht. Een snelle aanpak van deze problemen kan op lange termijn dure reparaties voorkomen.

Wordt uw vloerverwarming niet warm? Of is er sprake van lekkage? Bij defecten kunt u eveneens op onze verwarmingsmonteur rekenen. Wij komen bij u langs en inspecteren het probleem grondig. Omdat het systeem onder de vloer ligt is het lastig om zelf het probleem aan te wijzen. Wij helpen u hierbij en zorgen voor snelle en vakkundige reparatie van uw vloerverwarming in Nijmegen. Bel ons direct op 024 - 799 90 79 om uw probleem op te lossen of een afspraak in te plannen!