Professionele CV installatie

Woont u in Nijmegen en wilt u centrale verwarming laten plaatsen? Zitten er in uw woning bijvoorbeeld nog ouderwetse gaskachels? Of gaat u in een nieuwbouwwoning wonen waarin nog geen verwarming zit? Het is belangrijk dat u voor CV installatie altijd een professionele vakman inschakelt. De installatie houdt immers meer in dan het monteren van alleen de CV ketel.

In Nijmegen en in de wijde omgeving van Nijmegen is Wijers Klimaat Service uw vakman met jarenlange ervaring met CV ketel installeren. Als u één van onze monteurs inschakelt legt die voor u het leidingwerk, plaatsen we radiatoren, ketel en thermostaat en zorgen we tevens voor een perfecte afstelling. Hierdoor stookt u zuiniger en bespaart u op uw energiekosten. Wie wil dat nu niet?

Service en de beste kwaliteit

Voorafgaand aan de daadwerkelijke installatie van uw nieuwe CV en verwarmingssysteem, moet u natuurlijk kiezen welk toestel het beste past bij uw situatie. Als u in Nijmegen onze ondersteuning inschakelt, adviseren wij u hier graag over.

De keuze voor een CV ketel is van veel factoren afhankelijk, waaronder het te verwarmen oppervlak, de wensen op het gebied van warm water en natuurlijk ook uw budget. Wijers Klimaat Service helpt u bij het maken van een weloverwogen keuze. Wij zorgen vervolgens voor snelle, kwalitatieve CV installatie door een vakkundige CV installateur. Bel voor meer informatie direct 024 - 204 35 04 of vul het contactformulier op deze website in.