Cv ketel vervangen Nijmegen

Wilt u uw cv ketel vervangen? Bent u op zoek naar een nieuwe CV ketel die precies past bij uw wensen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen een nieuwe combiketel leveren en installeren van gerenommeerde merken zoals Nefit, Vaillant, Remeha, Intergas, Bosch, Atag en AWB. Deze merken staan voor kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid; dé kernpunten die voor een goede CV ketel van belang zijn. Lees hieronder alles wat u moet weten bij cv ketel vervangen of bel ons direct op 085 - 106 11 06.

Cv ketel vervangen: stappenplan

Er zijn 4 vragen die u zichzelf moet stellen bij vervangen cv ketel:

  1. Welke soort cv ketel?
  2. Welk type cv ketel?
  3. Welk type woning?
  4. Hoeveel warm water nodig?

Zie hiernaast (voor mobiel: >> hieronder<<) ons volledige cv ketel vervangen stappenplan.

Nieuwe cv ketel Nijmegen?

Wilt u nieuwe cv ketel in Nijmegen laten aanleggen? Of besparen op uw stookkosten met een zuinige nieuwe combi ketel? Onze vakmannen informeren u graag over het installeren van een nieuwe! Vraag meer informatie aan via het contactformulier of bel ons op 085 - 106 11 06.

Cv ketel vervangen wanneer?

Wanneer cv ketel vervangen? Elke cv ketel is anders, maar de meeste cv ketels gaan zo’n 15 jaar mee. Er zijn oude typen cv ketels die erg lang mee gaan en nieuwe soorten cv ketels die sneller kapot gaan. Dit is uiteraard ook afhankelijk van het merk en het onderhoud dat er door de jaren heen aan de cv ketel is gepleegd. Is een cv ketel reparatie tevergeefs, dan is het hoogstwaarschijnlijk dat cv ketel vervangen nodig is. Onze cv monteur in Nijmegen kan gerust langskomen om uw cv ketel te bekijken en te beoordelen.

Cv ketel vervangen: zuinigste cv ketel

De meeste mensen die een nieuwe cv ketel aanschaffen kiezen voor een HR ketel. Deze ketels staan voor een hoog rendement. Door het hoge rendement van een HR ketel bespaart u een hoop energie. Ten eerste is dit beter voor het milieu, ten tweede is dit positief voor uw eigen portemonnee! Met een HR ketel kan men gemiddeld 379 m3 gas per jaar besparen. Daardoor daalt de gasrekening met 220 euro (prijspeil 2010), en neemt de CO2-uitstoot van een huishouden af met 728 kg. In Nijmegen en in de omgeving van Nijmegen kunnen wij u alles vertellen over de voor- en nadelen van iedere cv ketel.

Contact voor cv ketel vervangen Nijmegen

Uw cv ketel vervangen in Nijmegen kan door NFL Allround Service. Wij zijn al jaren als cv monteur actief in de regio. Wij komen bij u langs om uw wensen te bespreken en uw situatie te bekijken. Op basis daarvan doen wij een u een voorstel dat is volledig afgestemd is op uw wensen. Wij zijn altijd bereikbaar, ook ’s avonds en in het weekend. Ook voor cv ketel onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Bel gerust 085 - 106 11 06 of vul ons contactformulier in.