Uw CV ketel vervangen in Nijmegen

U kunt bij Wijers Klimaat Service terecht voor diverse verwarmingsketels. Bent u op zoek naar een nieuwe CV ketel die precies past bij uw wensen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen allerlei CV ketels leveren van gerenommeerde merken zoals Nefit, Vaillant en Remeha. Deze merken staan voor kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid; dé kernpunten die voor een goede CV ketel van belang zijn.

Wilt u nieuwe verwarming in Nijmegen laten aanleggen? Of besparen op uw stookkosten met een moderne CV ketel? Onze vakmannen informeren u graag! Vraag meer informatie aan via het contactformulier of bel ons op 024 - 799 90 79.

Zuinige CV ketel: de HR ketel

De meeste mensen die een nieuwe CV ketel aanschaffen kiezen voor een HR ketel. Deze ketels staan voor een hoog rendement. Door het hoge rendement van een HR ketel bespaart u een hoop energie. Ten eerste is dit beter voor het milieu, ten tweede is dit positief voor uw eigen portemonnee! Met een HR ketel kan men gemiddeld 379 m3 gas per jaar besparen. Daardoor daalt de gasrekening met 220 euro (prijspeil 2010), en neemt de CO2-uitstoot van een huishouden af met 728 kg. In Nijmegen en in de omgeving van Nijmegen kunnen wij u alles vertellen over de voor- en nadelen van iedere CV ketel.