Oplossen CV lekkage in Nijmegen

Daalt de waterdruk in uw centrale verwarming constant onder het gewenste pijl? Ziet u water op de vloer bij een radiator of bij de cv ketel? De reden kan zijn dat u te maken heeft met een cv lekkage.

Een lek in uw cv brengt vaak op termijn extra schade toe aan het systeem en resulteert tevens in overmatig bijstoken. Rendementsverlies zorgt meestal direct voor vervelende verrassingen op de gasrekening. Wees daarom op tijd met handelen als u vermoedt dat uw cv lekt.

Een betrouwbare en getrainde cv monteur kan uw systeem inspecteren en gebreken constateren. Met veel ervaring en vakkennis staat NFL Allround Service voor u klaar in Nijmegen en omgeving. Na het vinden van de extacte plek van de cv lekkage kunnen we deze repareren voor u.

Snelle hulp bij lekkage CV ketel

Als uw cv ketel water lekt, is een snelle oplossing geboden. Opsporen van de precieze locatie en de oorzaak van de lekkage kan niet altijd even makkelijk zijn. Roest en vocht kunnen aan de basis liggen van het probleem, maar de oorzaak kan ook liggen in de radiatoren, leidingen of het expansievat.

Met onze spoedservice bent u snel geholpen met uw cv lekkage als de nood hoog is. Op nummer 085 - 106 11 06 kunt u ons dag en nacht bereiken. Wij helpen u graag van uw vervelende cv lekkage af in Nijmegen en omgeving!