Last van CV lekkage in Nijmegen?

Blijft de druk in uw CV ketel schommelen, ondanks regelmatig ontluchten en bijvullen? Dit kan een teken zijn van CV lekkage. Nog duidelijkere kenmerken zijn water of roest rond leidingen. Zorg dat u snel in actie komt in het geval van CV lekkage in Nijmegen. Het lekkende water kan namelijk voor veel schade zorgen aan uw verwarmingsinstallatie en gehele interieur. Een CV monteur van Wijers Klimaat Service kan u te hulp schieten. Dankzij meer dan 25 jaar ervaring zijn wij op de hoogte van de beste methodes om lekkage in uw CV op te sporen. We helpen u graag van uw probleem af in Nijmegen en omgeving.

Vakkundige hulp bij lekkende CV ketel

Het oplossen van een lekkende CV ketel begint natuurlijk bij het vinden van de bron van de lekkage. Omdat uw verwarmingssysteem erg uitgebreid is en deels verstopt ligt kan dit erg lastig zijn. Een goede reden om het werk aan een specialist over te laten. Onze experts weten een lek meestal snel te vinden en zullen reparaties uitvoeren waarbij hak- en breekwerk tot een minimum beperkt blijft.

Uw CV ketel lekt? Wij bieden spoedservice!

Omdat lekkage al op korte termijn voor honderden euro’s schade kan zorgen bieden wij spoedservice aan in de omgeving van Nijmegen. Als uw CV ketel water lekt kunt u ons 24 uur per dag en iedere dag van de week inschakelen voor een snelle reparatie. Roep onze hulp vandaag nog in via 024 - 204 35 04!