Vakkundige CV reparatie in Nijmegen

Geeft uw CV ketel constant storing of krijgt u het niet meer warm? Dan heeft een onderdeel van de centrale verwarming het wellicht begeven. De enige oplossing is dan reparatie. Door een professionele CV monteur in Nijmegen in te schakelen bent u verzekerd van de meest vakkundige oplossing. Wijers Klimaat Service begrijpt als geen ander dat u niet lang zonder verwarming en warm water kunt zitten. Onze CV monteurs hebben ervaring met talloze ketelmerken. Hierdoor kunnen wij de oorzaak van het probleem meestal direct vinden. Vervolgens voeren wij CV herstel uit.

Snelle CV ketel reparatie

Wij streven ernaar om gebreken aan uw verwarmingssysteem of CV ketel snel op te lossen. Daarom komen wij met een goed uitgeruste bus naar u toe. Eventuele nieuwe onderdelen kunnen wij bovendien op korte termijn leveren. Mocht reparatie geen optie meer zijn, dan zullen wij zo snel mogelijk uw oude CV ketel vervangen. Op die manier hoeft u dus nooit lang in de kou te zitten.

CV ketel kapot? Wij zijn 24/7 bereikbaar!

Om u altijd van dienst te kunnen wijn hebben wij een spoedservice in het leven geroepen. Deze is 24 uur per dag bereikbaar voor gevallen die niet tot de volgende ochtend of werkdag kunnen wachten. Door te bellen naar 024 - 799 90 79 kunt u direct een CV monteur inschakelen voor uw kapotte CV ketel, zelfs in het weekend. U bent dan snel van uw probleem af.