Onze CV service staat voor u klaar

Heeft u geen warm water meer? Doet uw verwarming in Nijmegen het niet en zit u dus in een koude woning? Dan heeft u last van een CV storing.

Kunt u de storing zelf niet verhelpen door de temperatuur en de druk van uw ketel weer goed in te stellen of de waakvlam van uw ketel aan te steken? Dan kunt u in Nijmegen onze storingdienst inschakelen. Wij hebben voor dergelijke situaties een speciale CV service in het leven geroepen, die dag en nacht beschikbaar is voor het verlenen van spoedhulp.

Wanneer u onze CV spoedservice inschakelt, zijn wij zo snel mogelijk bij u om de schade te verhelpen. Omdat NFL Allround Service werkzaam is in de omgeving van Nijmegen, zijn wij binnen no time bij u. In onze servicewagen hebben wij de beschikking over diverse materialen en apparatuur, zodat wij vrijwel iedere storing direct kunnen verhelpen.

Snelle CV service in Nijmegen

Onze CV service in Nijmegen is 7 dagen per week beschikbaar! Een storing kan immers op ieder moment optreden, ook in het weekend of ’s nachts. Indien u uw storing zelf niet kunt verhelpen, kunt u ons gerust op ieder moment van de dag bellen via het telefoonnummer 085 - 106 11 06. Wij staan voor u klaar en helpen u graag!