CV ketel onderhoud Nijmegen

Op zoek naar een betrouwbare monteur voor het uitvoeren van CV ketel onderhoud in Nijmegen? Bij onze specialisten bent u aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat uw CV ketel van top tot teen wordt nagekeken. Lees hieronder hoe wij te werk gaan of bel direct 024 - 799 90 79.

Onze werkwijze bij cv onderhoud

Onze werkwijze bij cv onderhoud is het controleren van de temperatuur en de druk van de ketel, het afstellen van diverse functies, het schoonmaken van filters en het controleren van de leidingen van de CV ketel. Indien wij mankementen tegenkomen, kunnen wij deze direct herstellen. In onze bedrijfswagen is al het benodigde materiaal aanwezig voor onderhoud cv ketel. Woont u in Nijmegen of omgeving en wilt u een afspraak maken voor ketel onderhoud door een erkende specialist? Neem dan contact met ons op. Wijers Klimaat Service helpt u graag!

Onderhoudscontract cv ketel

Met regelmatig onderhoud van uw CV ketel kunt u een heleboel geld besparen. U voorkomt immers storingen en de kosten die gepaard gaan met een spoedreparatie bij een storing. Wilt u er zeker van zijn dat uw verwarmingsketel goed wordt onderhouden? Sluit dan een onderhoudscontract CV ketel af bij ons bedrijf. Met een onderhoudscontract komen wij periodiek langs (meestal is één keer per jaar voldoende) en verzorgen wij CV ketel onderhoud op maat. Bij het afsluiten van het contract kunt u precies aangeven wat voor CV onderhoud u wenst. Bovendien bent u bij problemen altijd verzekerd van snelle service.

Bel gerust 024 - 799 90 79 of vul ons contactformulier in voor een heldere offerte.