Snelle hulp bij CV storing in Nijmegen

Een CV storing komt nooit gelegen! Komt er plotseling geen warm water meer uit de kraan? Of klinkt het alsof er een vliegtuig opstijgt zodra u de douche aan zet? Komt u na een avondje uit thuis in een koude woning? Grote kans dat de ketel is uitgevallen. Bepaalde CV storingen kunt u zelf verhelpen, bijvoorbeeld door de ketel bij te vullen als de waterdruk te laag is. In andere gevallen heeft u hulp nodig van een specialist.

Uw vakman bij spoed

Woont u in Nijmegen of omgeving en is er sprake van een CV storing? De specialisten van Wijers Klimaat Service staan gelukkig dag en nacht voor u klaar om het probleem te verhelpen. Onze monteurs hebben stuk voor stuk zeer veel ervaring en zien vaak al in een oogopslag wat er mis is met uw CV ketel. Onze bedrijfsbussen zijn voorzien van alle benodigde onderdelen en al het gereedschap om een CV storing direct te verhelpen. U hoeft niet lang in de kou te blijven zitten dankzij onze spoedservice!

Wilt u meer weten over onze werkwijze bij een CV storing? Of woont u in de regio Nijmegen en heeft u meteen onze hulp nodig omdat uw CV is uitgevallen? Aarzel dan niet om onze hulp in te schakelen, we zijn u graag van dienst!